Răspunsuri Pixwords, pentru cel mai popular joc puzzle de pe Android, iPhone, iPod şi iPad. Ai rămas blocat la un nivel? Ai nevoie de ajutor pentru a avansa în joc? Noi avem toate răspunsurile Pixwords pentru tine! Pixwords este o aplicaţie care îţi va testa inteligenţa şi te ajută să îţi îmbunătăţeşti vocabularul.

Despre PixWords.ro

PixWords.ro este un serviciu care îţi oferă gratuit răspunsuri pentru jocul PixWords ™. Jocul este extrem de popular la ora actuală şi conţine peste 350 de nivele în peste 20 de limbi.

Îţi oferim posibilitatea de a avansa cât mai uşor în joc oferindu-ţi răspunsurile Pixwords aferente imaginilor de la fiecare nivel al jocului.

Foloseşte formularele de căutare si imaginea PixWords îţi va oferi răspunsul corect. Caută după literele cunoscute, dupa lungimea cuvântului şi cel mai important, după descrierea imagini Pixwords.

Echipa Pixwords.ro lucrează zilnic pentru ca dumneavoastră să gasiţi cât mai uşor răspunsuri pentru orice nivel al jocului.

Site-ul PixWords.ro nu aparţine şi nu reprezintă sub nici o formă Black Maple Games (deţinătorul de drept al jocului Pixwords ™).

Nu eşti lămurit/ă de ce se întâmplă aici ? Foarte bine ! Aşteptăm să ne contactezi oricând folosind formularul de contact.

Lucrăm în fiecare zi pentru a face navigarea pe site cât mai uşoară şi mai plăcută. Dacă ai de făcut o reclamaţie, sugestie sau pur şi simplu vrei să ne contactezi o poţi face oricând

Folosim cookie pentru a face navigarea pe site cât mai plăcută Află mai multe | Am înţeles